Василис Карас пристига във Варна  и прави грандиозен юбилеен концерт в зала

...
Василис Карас пристига във Варна  и прави грандиозен юбилеен концерт в зала
Коментари Харесай

Василис Карас взривява Варна с великите си хитове на грандиозен концерт в зала Конгресна

Василис Карас идва във Варна  и прави величествен юбилеен концерт в зала “Конгресна ” в Дворц на културата и спорта - Варна. По този метод на 26 септември 2019 година гръцкият артист ще означи и 40 години на музикалната сцена. Концертът ще стартира от 20 ч и се чака да продължи до 23 ч. В най-голямата зала във Варна ‘’Конгресна’’ с потенциал до 5000 индивида в Двореца на културата и спорта. Великият артист ще изпее най-популярните си песни, измежду които са Fenomeno и Ta Moy Kleiseis To Spiti. Преди концерта ще има трима подгряващи реализатори, които уредниците пазят в загадка, само че дават обещание, че изненадата си заслужава.



Освен местата по трибуните феновете могат да си наемат Вип маси с питиета и богат кетъринг, която събира по 10 души. Информация за масите може да се получи на телефон: 0893/999 990.  Цената на този специфичен билет стартира от 130 лева и доближава до 150 лева на човек. Билетите по трибуните са на цена от 35 лева до 70 лева, които можете да закупите на касите на ДКС и в мрежата на Ticketportal.bg  



Предното гостуването на Василис Карас в България беше на 10 май 2017 година Тогава гръцкият артист събра над 10 хиляди души в зала “Арена Армеец ” и се опита да сложи връх на “Гинес ” за най-голямото бузуки празненство в света. Той беше подготвил още една изненада за българската аудитория - 10 хиляди карамфила, които да се излеят върху него на сцената.

Организаторите от Getlive Bulgariq i Vada Production са подготвили една запаметяваща се вечер с доста светлинни резултати, замайващ саунд и дават обещание да създадат за всички посетители опция да  се насладят пълноценно на предстоящото наличие на огромната звезда във Варна.

 

 

 

* обява

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР